Klassiek en ontspannend intermezzo, een opera act vol humor en passie met 

Opera Laria 

 
Een mooie gelegenheid op locatie, thuis in de keuken, woonkamer of in de tuin, voor relaties of vrienden, daar weet Opera Laria raad mee. Ze weten zij tijdens hun optredens een lach en een traan perfect te combineren. Maatwerk en perfectie is waar zij voor staan.
Voor een hilarisch muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Het optreden is uitermate geschikt voor internationale gezelschappen.

Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’.
Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot Opera Laria!
‘De Opera Laria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter. Aanpassingen van het optreden zijn op aanvraag mogelijk, bijvoorbeeld als u de act voor een 2e keer wilt inhuren omdat het de vorige keer een succes was, daarvoor denken wij graag mee en maken wij een passende variant.

Bijzonderheden Opera Laria:
– Duur van de act: 1 x 25 minuten (aanpassingen in overleg)
– Klassieke act met een glimlach
– Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
– De act wordt speciaal op maat gemaakt
– Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits
– Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg